Home » Stelende, dronken arbeidsmigranten uit hun huis gezet, nadat ze de buurt hebben geterroriseerd
Informatief

Stelende, dronken arbeidsmigranten uit hun huis gezet, nadat ze de buurt hebben geterroriseerd

De Gelderlander, 13 maart 2024 – Arbeidsmigranten terroriseerden de afgelopen maanden bewoners en winkeleigenaren op het Gelders Eiland. De situatie liep de spuigaten uit, waardoor is besloten ze uit hun huis te zetten. Twee van hen zijn zelfs het land uit gezet.

De politie kwam de arbeidsmigranten op het spoor na meerdere meldingen van winkeldiefstallen, doelloos rondzwerven, openbaar dronkenschap, ruzies, vechtpartijen en andere klachten van overlast.

‘Deze meldingen hadden één ding gemeen: in alle gevallen waren er buitenlandse arbeiders bij betrokken die allemaal in hetzelfde pand verbleven. Al deze zaken bezorgden omwonenden en andere inwoners van de gemeente veel overlast’, schrijft de politie op sociale media.

Politie en gemeente danken inwoners voor vele meldingen

De politie en gemeente zijn blij dat inwoners de vele meldingen hebben gedaan. ‘Wij hebben gezamenlijk een dossier kunnen vormen en hierop actie ondernomen. Bemoedigend om te weten dat onze inwoners ons, maar ook de gemeente Zevenaar weten te vinden en de veroorzaakte overlast nu ten einde is.’

Lees hier verder (origineel bericht)
×