Home » Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigratie i.o.

Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigratie i.o.

Sinds medio 2023 werken bewonersgroepen uit steeds meer Nederlandse gemeenten samen om vanuit de maatschappij tegenwicht te bieden tegen de machtige arbeidsmigranten-industrie. In onze leefomgevingen merken wij exact wat de impact van deze industrie is op ons, op de arbeidsmigranten zelf, op onze dorpen en steden. Ook kunnen wij precies de vinger leggen op de valse aannames die vaak ten grondslag liggen aan lokale beleidsvorming met betrekking tot arbeidsmigranten. Het is van groot maatschappelijk belang dat de juiste feiten worden meegewogen bij beslissingen die grote impact hebben op de toekomst. Dit is ons doel.

Ook bewonersgroepen zijn stakeholder als het gaat over arbeidsmigratie, op meerdere fronten. Daarom schakelen wij nu door en richten we de Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigratie op, een nationale organisatie die vanuit het brede maatschappelijk belang opkomt voor burgers en arbeidsmigranten. Wij zijn de spreekbuis voor de partij(en) die met de lasten zitten van de nieuw onstane business rondom arbeidsmigratie.

Op dit moment bestaat onze samenwerking uit bewoners uit de gemeenten Aadorp (Almelo), Bergen op Zoom, Dinteloord, Dronten, Horst aan de Maas, Liempde (Boxtel), Riel, Roosendaal, Rouveen (Staphorst), Veghel, Venray, Vlissingen en Zundert. Onze groep is groeiende en nodigt bewonersgroepen uit andere dorpen en steden van harte uit om zich ook aan te sluiten. Mail of bel voor meer informatie!

Onze contactgegevens

Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigratie i.o.
Bram Reinders, Roel van der Tempel, Marly van Leeuwen, René Lenders, e.a.
06 1559 7809

DossierArbeidsmigranten.nl is ons communicatieplatform. Op deze website verzamelen wij zoveel mogelijk informatie over de impact van arbeidsmigratie in Nederland. Nieuwsartikelen, onderzoeken, documenten.
Heb je interessante input, stuur het a.u.b. door, wij zijn nooit compleet genoeg.

Email: info@dossierarbeidsmigranten.nl

Ons actuele nieuws volg je het beste via twitter @doss_arb_migr

Gedragsregels

Wij nodigen lezers graag uit om te reageren, want het is belangrijk om zoveel mogelijk ervaringen en meningen te verzamelen. We staan op deze site geen grof taalgebruik en beledigingen toe, dergelijke comments zullen worden verwijderd.

×