Home » Nieuw logo voor Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigratie
Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigratie

Nieuw logo voor Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigratie

6 juni 2024 – Begin mei 2024 is de Stichting Bewonersbelangen Arbeidsmigranten formeel opgericht. De missie van de stichting is het streven naar een samenleving waarin arbeidsmigratie wordt benaderd vanuit een holistisch perspectief van brede welvaart. Daarbij behartigt de stichting de belangen van Nederlandse burgers.

Nu de stichting steeds verder professionaliseert past daarbij uiteraard ook een sterk logo. Dat logo presenteren wij hierbij. Met trots.

De symboliek van het logo

Het huisje is met opzet centraal gepositioneerd. Het huis staat symbool voor de leefomgeving en de huisvesting van zowel de Nederlandse burgers als van de arbeidsmigranten. Links en rechts ervan staan twee figuren, in verschillende kleuren wat betekent dat zij elk een andere achtergrond hebben. De beide figuren bekommeren zich om het huisje, om de mensen die daarin wonen en om de leefomgeving. De kleuren hebben tevens een onderlinge relatie, als je blauw en rood mengt krijg je paars.

Het beeld wat we tot nu toe gebruikten, het prullenbakje met de wegwerpmedewerkers achter een groot rood kruis, symboliseert waar wij tégen zijn. Dat is eveneens een heel sterk beeld. Het inhoudelijke verschil met het nieuwe logo is dat het nieuwe logo laat zien waar wij wél voor staan.

We hopen dat u het ook een mooi logo vindt.

Voeg opmerking toe

Klik hier om een opmerking toe te voegen

×