Home » Hotel Witte Hoeve in Venray gaat dicht, mogelijk worden ook zalen verbouwd voor arbeidsmigranten
Venray

Hotel Witte Hoeve in Venray gaat dicht, mogelijk worden ook zalen verbouwd voor arbeidsmigranten

Limburger, 15 maart 2024 – Hotel en zalencentrum De Witte Hoeve aan de Gasstraat in Venray gaat dicht. Het pand met negen zalen en 32 hotelkamers wordt verbouwd. Er zijn plannen om er arbeidsmigranten te huisvesten.

Het personeel van De Witte Hoeve kreeg donderdag van mede-eigenaar Jan Lucassen te horen dat hotel en zalencentrum gaan sluiten en dat ze per 1 april hun baan verliezen. Verenigingen die in De Witte Hoeve verblijven, moeten een ander thuishonk vinden en feesten en partijen zouden worden geannuleerd.

Overlast

Volgens Lucassen blijft het hotel „voorlopig” open, maar wil hij er „op termijn wat anders mee”. „We hebben er over gedacht om er grotere feesten en partijen met bekende deejays te organiseren, maar daar zit de buurt waarschijnlijk niet op te wachten vanwege de overlast”, Lucassen. De projectontwikkelaar houdt zich onder meer bezig met het huisvesten van arbeidsmigranten. „Grootschalige horeca wordt dus lastig. Het is echter een goede aantrekkelijke locatie, waar je van alles mee kunt.”

Lees hier verder (origineel bericht)

1 opmerking

Klik hier om een opmerking toe te voegen
  • Misschien een idee om in plaats van arbeidsmigranten vluchtelingen in de Witte Hoeve te huisvesten. Dat is, ondanks de oorverdovend roep om nog meer goedkope handjes en het flinke verdienmodel, nog lucratiever. Frank van Gool van Otto en Kafra ruilt 700 van zijn 1100, verkregen vergunningen om arbeidsmigranten te huisvesten in, om er nu vluchtelingen te huisvesten. 1100 vergunningen verkregen met het bestuurlijke machtsmiddel ‘urgent en noodzakelijk’!? In Venlo 400 en Peel & Maas 300. Maar dan ga je wel van 12 à 15 euro pp naar 68 euro pp. Oftewel: van 10.000 euro per dag naar 47.000 euro per dag. Is per jaar van 3.5 miljoen naar dik 17 miljoen. Lucratief of je moraal draaien om te graaien wat te graaien valt?

×