Home » Gewonde bij steekpartij Bovendijk
Informatief

Gewonde bij steekpartij Bovendijk


Westlanders.nu, 30 april 2024 – Kwintsheul – De traumahelikopter en de ambulancedienst werden dinsdagavond even na zessen opgeroepen vanwege een ruzie aan de Bovendijk in Kwintsheul.

Daar had volgens de politie een steekpartij plaats gevonden, waarbij één persoon ernstig gewond was geraakt. Behalve ambulancezorg waren ook een paar politievoertuigen en motoragenten uitgerukt. Het traumateam kon worden gecanceld, maar het slachtoffer is wel met spoed naar het Haga ziekenhuis vervoerd. Een politiewagen reed achter de ambulance aan.

Volgens buurtbewoners wonen arbeidsmigranten op het adres waar de ruzie is voorgevallen. De politie heeft twee mannen aangehouden. Het is de tweede ruzie in ruim een week tijd tussen arbeidsmigranten die uit de hand loopt. 

Lees hier verder het originele bericht

Steekpartij bij Oostelijk Slag

Westlanders.nu, 21 april 2024 – Maasdijk – De politie kreeg zondagavond 21 april rond 20.20 uur melding van een steekpartij aan de Oostelijk Slag in Maasdijk.

De traumahelikopter en een ambulance en de politiehelikopter en meerdere politie eenheden op de grond werden met spoed opgeroepen. Een paar mensen zijn bebloed langs de Maasdijk gezien. De politie startte met een zoektocht in de directe omgeving van het incident. Het betrof een ruzie tussen arbeidsmigranten in een woning.

Eén van hen is met letsel en moet spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nog niet bekend of er verder nog arrestaties zijn verricht. De traumahelikopter is ter plaatse geweest met het MMT en een klein half uur later na de vorige melding verzocht naar een volgende medische noodsituatie in Hank te vertrekken. De recherce deed ter plekke onderzoek naar de uit de hand gelopen ruzie. Later is een 25 jarige inwoner uit Zaandam aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij.

Lees hier het originele bericht

Voeg opmerking toe

Klik hier om een opmerking toe te voegen

×