Home » Resultaten veiligheidsonderzoek gepubliceerd: het gevoel van onveiligheid is flink gestegen, het vertrouwen in de gemeente is sterk gedaald en de overlast van arbeidsmigranten is gestegen naar 35%.
Arbeidsmigranten Horst aan de Maas

Resultaten veiligheidsonderzoek gepubliceerd: het gevoel van onveiligheid is flink gestegen, het vertrouwen in de gemeente is sterk gedaald en de overlast van arbeidsmigranten is gestegen naar 35%.

De gemeente gaat het veiligheidsplan aanpassen. Daarom hebben ze onderzoek gedaan hoe inwoners, bestuursleden en ondernemers overlast, veiligheid en criminaliteit ervaren in de gemeente. Daarnaast zijn er ook nog een aantal vragen gesteld over polarisatie en integriteit van de ambtelijke organisatie/bestuurders. De inzichten die opgehaald zijn met dit onderzoek vormen een basis voor het nieuwe veiligheidsplan zodat het veiligheidsplan kan aansluiten bij de wensen en behoeften van de gemeenschap.

Het toelichtingenbestand en het tabellenbestand zijn alleen beschikbaar voor de opdrachtgever, omwille van gegevensbescherming. Deze zijn helaas niet voor het brede publiek toegankelijk.

De resultaten van het onderzoek via deze link.

Start van het onderzoek 24 mei 2023 via deze link.

View on Facebook

×