Home » Naast de negen mensen die er wonen, zijn ook omliggende bedrijven bezorgd over komst van een complex voor honderd arbeidsmigranten op de Lichtmis
Rouveen

Naast de negen mensen die er wonen, zijn ook omliggende bedrijven bezorgd over komst van een complex voor honderd arbeidsmigranten op de Lichtmis

Meppeler Courant, 5 februari 2024 – Niet alleen direct aanwonenden van de Schansweg hebben bezwaren tegen de bouw van een logiesgebouw voor rond de honderd arbeidsmigranten, ook omliggende bedrijven op de Lichtmis zijn bezorgd.

Naast de negen bewoners van de Schansweg hebben ook coöperatie De Eendracht, autobedrijf Korterink en restaurant De Lichtmis zorgen over de komst van het complex dat projectontwikkelaar Esprit wil realiseren op de plek van voormalig kiprestaurant de Piri Piri. Vertegenwoordigers ondertekenden ook de zorgenbrief die naar de gemeente Staphorst werd gestuurd.

Uit de krant lezen

Gerben Korterink van het gelijknamig autobedrijf zegt: „Op de Lichtmis is feitelijk niks te doen en dan opeens komen er honderd mensen wonen. Ook de manier van communiceren vinden we gek. We moesten het in de krant lezen.” Peter Huisman van restaurant de Lichtmis wil er weinig over zeggen. Hij verwijst naar de brief waarin hij zijn zorgen uit.

Lees hier verder (origineel bericht)
×