Home » Kamp Horsterweg 45 Grubbenvorst
Arbeidsmigranten Horst aan de Maas

Kamp Horsterweg 45 Grubbenvorst

Permanente vergunning aangevraagd op 11-12-2023 voor het oprichten van permanente gebouwen voor 192 bewoners op locatie Horsterweg 45 te Grubbenvorst.

Het betreft een samenwerking tussen Wijnen Square Crops en het uitzendbureau AB-werkt. De door AB-werkt gerekruteerde bewoners zijn voor deze huisvesting dus afhankelijk van beide werkgevers. De bewoning zal worden beëindigd bij herhaaldelijke problemen en bij lichte misdrijven.

Ongeveer 80%-90% is flexwerker bij Wijnen Square Crops, ook van het werk dat er structureel is. Inzet is ook het gebruik van vaste flexkrachten in draaideureffect (zo weinig mogelijk verloop) omdat het gespecialiseerd werk betreft (normen en prestaties nemen toe als ze langer werken bij deze werkgever). Zo weinig mogelijk verloop willen ze creëren met goede en nette huisvesting als een van de belangrijkste reden.

De werkgelegenheid (80%-90% flex) zal in de toekomst nog worden uitgebreid met 2 kassen en een grotere verpakkingsloods. AB-werkt rekruteert werknemers via recruitment agencies in verschillende landen (o.a. Polen, Roemenië en Bulgarije).

Publicatie 1 via deze link.
Publicatie 2 via deze link.

View on Facebook

Voeg opmerking toe

Klik hier om een opmerking toe te voegen

×