Home » Camping De Zwaluw in Ysselsteyn moet dicht, maar de bewoners weten nog van niks
Informatief Venray

Camping De Zwaluw in Ysselsteyn moet dicht, maar de bewoners weten nog van niks

Limburger, 5 juli 2024 – Omdat er volgens de gemeente regelmatig incidenten plaatsvinden en arbeidsmigranten die er verblijven overlast veroorzaken, wil Venray camping De Zwaluw in Ysselsteyn sluiten. De bewoners weten van niks.

Op het eerste gezicht gaat alles prima. Maar toch wil de gemeente Venray de camping op slot doen. Volgens Venray vinden er namelijk regelmatig incidenten plaats tussen de bewoners en zorgen die voor overlast, ook in de kern van Ysselsteyn. Bovendien constateerde de gemeente eerder dat de brandveiligheid op De Zwaluw niet op orde is.

Probleem

Een bewoner van een chalet verderop is niet zo toeschietelijk. „Ik weet niet of ik mag praten”, reageert hij afwijzend. „Mijn werkgever zorgt ervoor dat ik hier kan wonen. Als ik wat zeg, is de company daar misschien niet blij mee. Dan heb ik een groot probleem.”

Een stelletje dat naar hun auto loopt, „heeft weinig tijd”. Ze wonen hier nu één jaar en acht maanden. Hoe het bevalt? Hij kijkt bedenkelijk en maakt een weifelend gebaar met zijn hand. Zijn vriendin reageert rap: „Oké, geen probleem. Maar nu moeten we gaan.”

Bij RMS Uitzendbureau, de verhuurder van de chalets, was niemand beschikbaar voor commentaar.

Lees hier verder (origineel bericht)
Tags
×